VVD Heerenveen: ‘Betrek ondernemers bij onderzoek dienstverlening’

VVD Heerenveen: ‘Betrek ondernemers bij onderzoek dienstverlening’

0

HEERENVEEN – De VVD in Heerenveen is tevreden met de gewijzigde opzet voor het onderzoek naar de dienstverlening door de gemeente Heerenveen.

Dit onderzoek wordt op verzoek van de gemeenteraad uitgevoerd. Het doel is om te onderzoeken hoe de dienstverlening door onze inwoners en ondernemers wordt ervaren.

Verzoek

Tijdens de behandeling van de opzet van het onderzoek tijdens de commissie Algemene Zaken kreeg de VVD bijval van andere fracties toen zij verzocht om ook onze ondernemers te vragen naar hoe zij de dienstverlening ervaart. Door de rekenkamer werd toegezegd ook deze doelgroep mee te nemen in het onderzoek.

Wonen, werken, ondernemen

De VVD wil voor zowel inwoners als ondernemers een aantrekkelijke gemeente zijn om te wonen, werken en te ondernemen. Een goede dienstverlening door de gemeente is daarbij belangrijk. ‘Ondernemers zijn, zeker lokaal, het kloppend hart van de lokale economie. Zij zorgen voor werkgelegenheid en leefbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan de recente Sinterklaasintocht, mede georganiseerd door onze ondernemers. Hen betrekken bij een dergelijk onderzoek is daarom essentieel’, aldus Rolie Tromp, raadslid van de VVD.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend