Nomineer iemand voor het Groene Lintje 2019

Nomineer iemand voor het Groene Lintje 2019

0

HEERENVEEN – Ieder jaar wordt door GroenLinks Heerenveen een groen lintje uitgereikt aan personen, bedrijven of organisaties die zich op een positieve manier hebben ingezet voor de natuur en/of het milieu.

Om ook over 2019 weer het Groene Lintje uit te kunnen reiken heeft Groen Links de inwoners van de gemeente Heerenveen nodig. Wie een goede kandidaat weet kan deze nomineren. Het gaat dan om personen, bedrijven of organisaties die een waardevolle bijdrage aan het milieu leveren.

Kandidaten voor het Groene Lintje kunnen worden gemeld van af nu tot 1 december 2019. Dat kan bij de secretaris van GroenLinks Heerenveen: secretaris@groenlinks-heerenveen.nl of via de site Heel graag met een korte toelichting.

Zoals gebruikelijk worden er in januari twee prijzen uitgereikt; een juryprijs en een publieksprijs. Voor de publieksprijs kan iedereen vanaf 1 december 2019 via secretaris@groenlinks-heerenveen.nl of via de website http://groenlinks-heerenveen.nl stemmen. Alle kandidaten worden via de Groen Links website vanaf 1 december 2019 bekend gemaakt. Daarna is er tot 15 januari 2020 gelegenheid om te stemmen.

Op vrijdag 17 januari 2020 zal om 20:00 uur de prijsuitreiking plaats vinden in Heerenveen. De locatie zal te zijner tijd bekend gemaakt worden. Ook de aanmelders van kandidaten zijn daarbij natuurlijk van harte welkom.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend