Schriftelijke vragen van Heerenveen Lokaal betreffende ijshockeyhal bij Thialf

Schriftelijke vragen van Heerenveen Lokaal betreffende ijshockeyhal bij Thialf

0

HEERENVEEN – Heerenveen Lokaal heeft mede naar aanleiding van de commissievergadering van de gemeenteraad Heerenveen op 13 juni 2019 nog vele vragen betreffende de ijshockeyhal bij Thialf.

het besproken onderwerp in de commissie ging over het beschikbaar stellen van het budget voor de financiële afhandeling met betrekking tot de tijdelijke sluiting voor het aanbrengen van de veiligheidsvoorzieningen die nodig waren.

De opmerkingen in de commissie werden zorgvuldig geformuleerd de wethouder Zoetendal. Op vragen van Fractie voorzitter Age Hartsuiker over het eigenaarschap van de gemeente werd gesteld dat men onderzoek gaat doen ook naar de gouvernance van het geheel. De vragen over verwachte kosten betreffende o.a. technische mankementen aan de beton vloer werden niet beantwoord. Heerenveen Lokaal maakt zich zorgen over de periode tot de plannen voor een nieuwe hal in uitvoering worden gebracht, dit kan nog enkele jaren duren. Wederom sluiting van de hal brengt ook weer de nodige kosten met zich mee. De provincie heeft zich in okt 2018 uitgesproken voor renovatie en de wethouder spreekt van nieuwbouw omdat renovatie van de oude hal niet haalbaar zou zijn. Wat gaat het nu worden nieuwbouw of verbouw en hoe staat de provincie in deze, vraagt de partij zich af.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend