Politiek Café VVD Heerenveen: Circulaire economie, wat is dat eigenlijk?

Politiek Café VVD Heerenveen: Circulaire economie, wat is dat eigenlijk?

0

GERSLOOT – Op donderdagavond 20 juni a.s. vanaf 19:30 in de Doarpskeamer in Gersleat-Polder organiseert VVD Heerenveen een gezellig politiek café met als onderwerp: Circulaire economie, wat is dat eigenlijk?

De VVD nodigt een ieder uit om langs te komen en mee te praten over circulaire economie met niemand minder dan de heer John Vernooij, directeur van Omrin en Jaap van Veen, wethouder in Heerenveen. Zij kunnen veel vertellen over duurzaamheid en afval reductie en beantwoorden graag al je vragen tijdens deze informele avond.

Omrin is de aanjager in Friesland voor wat betreft circulaire economie en samen met de gemeente Heerenveen en andere bedrijven wordt Circular Valley ontwikkeld op de Wierde.

De deuren van de Doarpskeamer in Gersleat-Polder (Tijnjeweg 18, 8457 EL Gersleat-Polder) gaan om 19.30 uur open en het inhoudelijke programma begint om 20.00 uur. Na afloop wordt er nog een gezellige borrel gedronken met elkaar.

De VVD wil iedereen (leden, niet-leden, boeren, burgers, buitenlui) uitnodigen om deze ongedwongen avond bij te wonen.

Je mag je aanmelden door een e-mailtje sturen naar: M.Kuipers-Jansma@heerenveen.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend