Johannes Lankester spreekt bij de uitreiking van het Groene Lintje

Johannes Lankester spreekt bij de uitreiking van het Groene Lintje

0

HEERENVEEN – Johannes Lankester is coördinator van Het netwerk Duurzame Dorpen. Meer dan honderd Fryse gemeenten gaan de richting op van circulaire economie van groot naar klein.

Zo is het mogelijk te werken aan een duurzame toekomst. Als coördinator helpt Johannes bij het realiseren van duurzame lokale projecten.

Door kennis, ervaring en ideeën te delen kunnen duurzame plannen sneller en beter worden gerealiseerd. In het Netwerk Duurzame Dorpen kunnen alle Nederlandse dorpen informatie delen zoals plannen, projectvoorstellen, filmpjes, draaiboeken, activiteiten en contactgegevens.

Naaste een digitaal platform is het Netwerk ook gericht op de ontmoeting, persoonlijke contacten en het bevorderen van deskundigheid.

De werkzaamheden van Johannes Lankester zouden een stimulans kunnen zijn voor de genomineerden voor het Groene Lintje dat jaarlijks wordt uitgereikt door de afdeling Heerenveen van GroenLinks.

Johannes spreekt tijdens de uitreiking op 20 januari a.s. in gebouw Trinitas Coehoorn van Scheltingaweg 1 te Heerenveen.

Overigens kan er nog steeds gestemd worden tot 19 januari voor de publieksprijs van het Groene Lintje.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend