Debatavond met burgemeester Van der Zwan op woensdag 7 december

0

HEERENVEEN – Op woensdag 7 december komt burgemeester Tjeerd van der Zwan voor een debatavond over democratie naar de bibliotheek van Heerenveen.

Iedereen die geïnteresseerd is en wil meepraten of alleen luisteren is van harte welkom. Van te voren aanmelden wordt op prijs gesteld. De aanvangstijd is 19.30 uur en de toegang is gratis. Deze avond onder leiding van journaliste en schrijfster Janny van der Molen vindt plaats in het kader van Nederland Leest.

Burgemeester Van der Zwan zal een inleidend verhaal houden over democratie, burgerplicht, vrijheid van meningsuiting en godsdienst. Vervolgens gaat hij in gesprek met het publiek aan de hand van een vijftal prikkelende stellingen, zoals: ‘Burgers moeten vaker kunnen meebeslissen over belangrijke politieke kwesties’ en ‘In Nederland moet je alles kunnen zeggen wat je wilt’.

Deze avond was eerder gepland op 21 november, maar kon toen niet doorgaan.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend