VVD wil onderzoek naar lagere OZB lasten voor bedrijven

VVD wil onderzoek naar lagere OZB lasten voor bedrijven

0

HEERENVEEN: De VVD in Heerenveen heeft samen met het CDA, de PvdA en de FNP aan het college van B & W gevraagd een onderzoek te doen naar lagere OZB lasten voor bedrijven. Ondernemers dragen zorg voor lokale werkgelegenheid en dragen hiermee bij aan de leefbaarheid in de gemeente Heerenveen.

Fractievoorzitter Tjeerd Waterlander: “De gemeentelijke lastendruk voor bedrijven (niet-woningen) is te hoog in vergelijking met het landelijk gemiddelde en omliggende gemeenten. Nu de gemeentelijke financiën weer op orde komen moet er ook ruimte komen voor lagere lasten voor bedrijven. Lagere lasten zijn een steun in de rug voor ondernemers en verbetert ook het vestigingklimaat voor bedrijven in onze gemeente”.

Met steun van de gehele gemeenteraad komt het college van B&W voor november 2016 met voorstellen hoe dit belastingtarief voor bedrijven naar beneden kan worden bijgesteld.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend