27 september Start verkoop van 14 geschakelde woningen Mooi Gooiland

27 september Start verkoop van 14 geschakelde woningen Mooi Gooiland

0

HEERENVEEN – Vrijdag 27 september is de start verkoop van 14 prachtige geschakelde woningen van Mooi Gooiland in Heerenveen.

Mooi Gooiland is gelegen in het westen van de wijk de Akkers op de voormalige basisschoollocatie aan de Gooilandlaan. Vanaf deze mooie groene omgeving fiets je binnen 10 minuten naar het gezellige centrum om een restaurantje te pakken of om even te shoppen.

De woningen bestaan uit twee lagen met een lessenaarskap en worden in één zelfde stijl gerealiseerd, passend bij de architectuur in de wijk. Er is sprake van twee verschillende type woningen. Grenzend aan de Naardermeerstraat wordt een ruime variant gerealiseerd waarbij de hoekwoningen zijn voorzien van een garage. Twee van deze woningen zijn specifiek ingericht als levensloopbestendige woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. De kleinere startersvariant is gelegen aan de Gooilandlaan. Alle woningen zijn gasloos, perfect geïsoleerd en EPC-0. Als koper van een EPC-0 woning kun je bovendien extra lenen bovenop het gebruikelijke hypotheekbedrag, wat meer financieringsmogelijkheden biedt. Door de lage rente is een netto maandlast mogelijk vanaf € 674,- per maand.

Wees welkom op de start verkoop: vrijdag 27 september van 15:00 tot 17:00 uur aan de Gooilandlaan te Heerenveen. www.mooigooiland.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend