CLAFIS houdt weg naar boven vast

CLAFIS houdt weg naar boven vast

0

HEERENVEEN – CLAFIS Ingenieus heeft over het eerste halfjaar opnieuw een goed resultaat behaald. Ondanks aanhoudend uitdagende marktomstandigheden in een aantal sectoren en op een aantal vestigingen, groeide de winst van het ingenieursbureau in de eerste zes maanden naar € 1.1 miljoen. Dat is 64% van het behaalde resultaat van 2015. Gezien de groei en ontwikkeling van CLAFIS kunnen deze cijfers uitwijzen dat de organisatie aan het einde van het jaar op een resultaat van € 2.1 miljoen uitkomt. Het nettoresultaat van 2015 bedroeg € 1.1 miljoen.

Directeur Bert Jonker: “De afgelopen periode hebben wij hard ingezet op de professionalisering van onze organisatie. Wij doen continu investeringen om deze professionaliseringslag door te zetten. We focussen ons op innovatie en ook de groei van onze medewerkers is een belangrijk speerpunt. Daarnaast werken we voortdurend aan versteviging van de partnerschappen met onze klanten én de binding met ons professionele schaatsteam en Solar Boat team. Onze ambitie was om eind 2016 een omzet te bereiken van 35 miljoen euro en een nettoresultaat te behalen van € 1.7 miljoen. Ik ben ontzettend blij om te zien dat ondanks de moeizame periode waar een aantal van onze bedrijfsonderdelen mee te kampen hebben, we op de juiste koers zitten. Hard werken aan efficiëntie en kwaliteit werpt z’n vruchten af.”

CLAFIS is een dynamisch ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland. De organisatie zet advies- en ingenieursdiensten in binnen diverse sectoren. CLAFIS is actief in de sectoren Chemie, Energie & Transport, Food, Gebouwen, Geodesie, Infrastructuur, Maritiem, Oil & Gas, Omgeving en Technology. Mede door gedegen kennis van de markten, een persoonlijke benadering en een sterke no-nonsense mentaliteit heeft CLAFIS zich in slechts tien jaar tijd tot de top 20 van Nederlandse ingenieursbureaus weten te schalen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend