Geniet ook thuis van je favoriete lokale winkels en Horeca

1

HEERENVEEN – Steun je favoriete Heerenveense centrumondernemers tijdens de coronacrisis door bij ze te blijven winkelen. Via bezorgen in Heerenveen winkel je gemakkelijk online.

Stel je het volgende voor: Het lentezonnetje schijnt op je wangen, terwijl je op de fiets onderweg bent naar het centrum van Heerenveen. Je hebt wind mee. Straks eerst een kopje koffie op het terras by BY-KEES. Daarna een rondje door het centrum. Even kijken of Van der Kam nog een leuke lente outfit voor je heeft. Bij Binnert Overdiep kijk je of er nog spannende boeken te koop zijn en bij Wijn & Spijs haal je vast een hapje en drankje voor vanavond. Van al dat winkelen word je hongerig, dus snel door naar Lekkerzzz voor een lekkere lunch.

ALLE PRODUCTEN THUIS BEZORGD

Om de gezondheid van de lokale economie een boost te geven, brengen we je favoriete winkels veilig bij jou thuis. Zo hoef je de verse producten van Bakkerij Lenes niet te missen, net als de prachtige producten van de andere ondernemers uit het centrum. Samen slaan we ons door deze moeilijke tijd en kunnen we lokale bedrijven helpen deze periode goed te doorstaan.

De website is gebouwd door het bedrijf Webwijs uit Heerenveen.

Klik hier om naar  de pagina BEZORGEN IN HEERENVEEN TE GAAN!

1 reactie

  1. Roosmarijn op

    Waar kan ik de bezorg acties vinden? Achter de link verschijnt niets..

X
X

Deel dit met een vriend