Regio Heerenveen ‘n Gouden steunt Facebookgroep voor hulpvragen i.v.m. coronavirus.

2

HEERENVEEN – Eén van de kernwaarden van Regio Heerenveen ’n Gouden Plak is verbinden. En dat hebben we nodig in deze tijd.

,,Wij zien veel problemen ontstaan als gevolg van het coronavirus en de maatregelen die hierop genomen worden. Maar er is ook positief nieuws. We zien namelijk ook fantastische initiatieven voorbijkomen zoals het aanbieden van voedsel aan zorginstellingen en de voedselbank door de lokale horeca, of het aanbieden van oppas aan iedereen die in de problemen komt nu de kinderopvang gesloten is. Al deze aanbiedingen én de hulpvragen die er leven, willen we verbinden. Want samen staan we sterker. Daarom steunen wij de Facebookgroep coronahulp Heerenveen. Een plek waar vraag en aanbod elkaar kan ontmoeten. Samen voor ’n Gouden Plak” aldus Nena Terpstra van Regio Heerenveen ’n Gouden Plak .

Link naar de pagina Coronahulp Heerenveen: Klik HIER!

2 reacties

  1. Peter Bokma op

    Beste Nena Terpstra, Ik hoop dat u er zich van bewust bent dat niet iedere computer bezitter gebruik maakt of wil maken van privacy stelende social media zoals facebook. Ik ben 1 van die mensen, terwijl ik toch al vanaf 1979 in de it heb gezeten tot 2014. Ik ben zeker niet van plan (en hier sta ik beslist niet alleen in) vanwege de corona uitbraak hier van af gaan wijken. Ik meen ook dat hier een taak voor b.v. de gemeente licht om b.v. serverruimte beschikbaar te stellen en een paar systeembeheerders om een communicatie op te zetten voor alle inwoners zonder gelijk privacy regels te overtreden zoals op facebook wel gebeurt. (Hetzelfde geldt trouwens ook voor b.v. twitter)

    • Peter Bokma op

      Caleidoscoop is even een brug tussen de facebookgroep en degenen die geen facebook hebben. Ik heb contact gehad met de initiatiefneemster van de facebookgroep. Zij dacht in eerste instantie dat ik hulp zocht…… Nee, ik heb nog geen hulp nodig. Misschien wel anderen die niet over facebook beschikken. Voor die mensen die vragen/hulp nodig hebben maar niet over facebook beschikken: neem even contact op met Caleidoscoop. De gegevens vindt u in de gemeentegids.

X
X

Deel dit met een vriend