Speelgoedbank Heerenveen open op zaterdag 29 februari

0

HEERENVEEN – Wist u dat gemiddeld één op negen kinderen opgroeit in armoede? Ook in de gemeente Heerenveen leven kinderen in armoede.

Stichting Speelgoedbank Heerenveen is er voor gezinnen die niet de financiële middelen hebben om cadeautjes te kopen. De kinderen (0-12 jaar) mogen vier keer per jaar zelf speelgoed uitzoeken.

Zaterdag 29 februari is Speelgoedbank Heerenveen open van 10.30 tot 13 uur. Locatie: Van Helomalaan 2 (noodgebouw), Heerenveen. Om in aanmerking te komen moeten ouders/verzorgers zich eenmalig aanmelden via Stichting Leergeld Heerenveen of beschikken over een pasje van de Voedselbank Heerenveen. Gezinnen die voor de Sinterklaasactie in aanmerking kwamen, zijn ook nu welkom. Meer informatie kunt u vinden op www.speelgoedbankheerenveen.nl. Contact neemt u op via info@speelgoedbankheerenveen.nl. U kunt Speelgoedbank Heerenveen ook volgen op social media. Het is overigens niet mogelijk om zaterdag speelgoed te brengen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend