Sportcentrum Kortezwaag eerste Gezondere kantine in Opsterland

Sportcentrum Kortezwaag eerste Gezondere kantine in Opsterland

0

GORREDIJK – Sportcentrum Kortezwaag is de eerste Gezondere kantine in Opsterland! Donderdag 13 februari 2020 om 11.00 uur reikte wethouder Libbe de Vries hen het bronzen certificaat Gezondere kantine uit.

Gemeente Opsterland vindt het belangrijk dat kinderen in een gezonde omgeving opgroeien.

Wethouder Libbe de Vries: ‘Gemeente Opsterland is sinds 2018 aangesloten bij JOGG en zet zich samen met andere partijen in voor meer aandacht voor gezonder eten en drinken, meer bewegen en een fysieke omgeving die beweegvriendelijker en gezonder is. Ik vind het belangrijk dat we bij accommodaties of verenigingen, waar veel kinderen komen, een gezondere omgeving creëren. Sportcentrum Kortezwaag mei grutsk wêze op dit resultaat!’

Kantineclinic Alle Kantines in Opsterland die willen werken aan gezondere kantine kunnen op donderdag 13 februari een kantineclinic bij Sligro doen en een startpakket van Sun Opsterlân krijgen van 250 euro om gezonde producten aan te schaffen bij Sligro. In totaal doen negen verenigingen hieraan mee.

Foto’s: Henk Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend