Farmers Defence Force kondigt nieuwe actie aan

Farmers Defence Force kondigt nieuwe actie aan

0

HEERENVEEN – Boerenactiegroep Farmers Defence Force wil opnieuw demonstreren in Den Haag.

Het plan is om op woensdag 19 februari op de trekker af te reizen naar Den Haag, omdat daar dan wordt gesproken over de maatregelen tegen de stikstofuitstoot. De boeren willen niet meewerken aan hun eigen ondergang, zo zegt Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force.

Vorige week heeft het Landbouw Collectief, een collectief van agrarische belangenorganisaties, nog om tafel gezeten met landbouwminister Schouten en premier Rutte, maar Van Keimpema is niet gerust op een goede uitkomst van de kabinetsplannen. Farmers Defence Force wil daarom opnieuw demonstreren.
Nog niet alle landbouworganisaties hebben zich aangesloten bij de actie. Toch is de verwachting dat veel boeren op de tractor naar Den Haag gaan.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend