Voetbalplaatjes en handtekeningen scoren op ruilmiddag in het Abe Lenstra stadion

Voetbalplaatjes en handtekeningen scoren op ruilmiddag in het Abe Lenstra stadion

0

HEERENVEEN – Het was woensdagmiddag een drukte van belang in de Fean Plaza van het Abe Lenstra Stadion.

Hier organiseerde Albert Heijn Heerenveen een voetbalplaatjes ruilmiddag. De aanwezige kinderen konden hun ontbrekende plaatjes scoren en hun plakboek hiermee compleet maken. Iedere club had zijn eigen tafeltje met plaatjes. Ook waren er een drietal spelers samen met mascotte Heero aanwezig op de ruilmiddag. Bij hen konden de kids plaatjes ruilen, een handtekening scoren en ook nog eens op de foto. Zowel de Albert Heijn als de aanwezige kinderen kijken terug op een geslaagde middag.

Foto’s: Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend