Friesians on Ice voor de tweede keer in Thialf

Friesians on Ice voor de tweede keer in Thialf

0

HEERENVEEN – Op zondag 29 maart 2020 vindt voor de 2e keer Friesians on Ice, het NK Indoor Beljeien Friese ras, plaats in Thialf.

Het Schaatshart van de Wereld staat deze dag volledig in het teken van de unieke en eigenzinnige Fryske cultuur. Daarnaast stap je even terug in de tijd in het aangeklede Fryske strodorp.

Naast de beleving van prachtige harddravende Friese paarden over het ijs ontdek je veel meer spektakel tijdens Friesians on Ice. Zo wordt er onder andere aan priksleeën, ringsteken en schoonrijden gedaan. In het strodorp tref je de oude Friese ambachten aan én zijn er leuke activiteiten voor jong en oud te vinden. Natuurlijk wordt de koek en zopie niet vergeten en kan je tussendoor genieten van livemuziek.

Een evenement die je als paarden, cultuur en ijsliefhebber niet mag missen. Bestel snel je kaarten voor Friesians on Ice en stap in de bijzondere wereld van de Friese cultuur!

Tickets: Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar in twee prijsklassen. Zo is er naast de verschillende vakken ook een tribune op het middenterrein met sta- en zitplaatsen. Klik voor tickets HIER!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend