Sterke foto’s door cursussen FRB Fotografie

Sterke foto’s door cursussen FRB Fotografie

0

JUBBEGA – Velen fotograferen met hun camera op de automaat. Maar handmatige instellingen leiden tot fraaiere en krachtiger foto’s.

Daarvoor moet je je toestel beheersen en dat gaat veel verder dan te weten waar de knopjes zitten. Zoiets leer je natuurlijk niet binnen een dag. De gedegen basiscursus instelbare camera van FRB fotografie telt daarom zeven lessen van elk drie uren, die eenmaal in de twee weken op avond worden gegeven.

Tijdens elke les wordt theorie behandeld die thuis weer nagelezen kan worden in het cursusboek. Maar uiteindelijk gaat het om de praktijk, vandaar de vele oefeningen tijdens de lessen. Het huiswerk bestaat uit te maken foto’s waarop je persoonlijk opbouwende reacties krijgt van de docent. Na de basiscursus is specialisatie mogelijk in richtingen als Landschap & Natuur, Portret & Model, Macro, et cetera.

De docenten Roland Bouma en Greetje Keuning van FRB Fotografie geven al ruim vijftien jaar cursussen in onder andere Heerenveen, Jubbega en Joure. De eerste les wordt gegeven op een doordeweekse avond tussen 24 februari en 7 maart. Voor meer informatie: tel. (0516) 461 938 of via www.FRBfotografie.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend