Schoenmakerij Feenstra in de race voor schoenmakerij van het jaar

Schoenmakerij Feenstra in de race voor schoenmakerij van het jaar

0

HEERENVEEN – Schoenmakerij Feenstra doet dit jaar mee aan de wedstrijd voor beste schoenmakerij van het jaar.

Johannes Feenstra: ,,Deze veelzeggende prijs zou een hoogtepunt zijn voor ons prachtige vak en winkel. En een superleuk cadeau voor ons 20 jarig bestaan !! Helpen jullie ons mee om deze prachtige prijs binnen te slepen like deel en vertel waarom jij ons de beste schoenmakerij vindt?”

Vanaf 2019 vindt elk jaar de verkiezing Schoenmakerij van het Jaar plaats. De Nederlandse Schoenmakers Verenging denkt hiermee een volwaardige opvolger te hebben gevonden voor de Wedstrijd de Beste Schoenmakerij van Nederland die van 2007 t/m 2017 werd gehouden. De basis van de nieuwe wedstrijd is de gunfactor van de klant!

Dus like, deel het bericht op de Facebookpagina van Schoenmakerij Feenstra en vertel waarom wij de beste schoenmakerij zijn. Gebruik in je post #Schoenmakerijvhjaar @Schoenmakerjaar!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend