Politie verdenkt 28 jarige Heerenvener van ingooien veertig ruiten

Politie verdenkt 28 jarige Heerenvener van ingooien veertig ruiten

0

HEERENVEEN – De politie verdenkt een 28 jarige man uit Heerenveen van het vernielen van veertig ruiten. Het gaat om ruiten van auto’s en woningen.

Twee maanden lang werden er in de wijken Heerenveen-noord en De Greiden ruiten vernielt. De meeste ruiten sneuvelden in wijk De Greiden, waar de man zelf woont. De ruitengooier werd in de nacht van donderdag op vrijdag betrapt door vier wijkbewoners, die de wacht hielden vanwege de vele vernielingen. Hij is op heterdaad aangehouden. De politie in Heerenveen laat weten dat zij blij zijn met de aanhouding van de verdachte.

,,De vernielen van ruiten hield ons al sinds begin november bezig. Het is mooi dat er nu iemand voor vastzit. Daarmee keert de rust in de wijken hopelijk snel terug. Als er de komende tijd geen meldingen binnenkomen van kapotte ruiten, dan hebben wij de juiste man te pakken.’’ laat Rinus Dam van de politie weten.

De politie gaat onderzoeken of de 28 jarige Heerenvener verantwoordelijk is voor alle gesneuvelde ruiten.

Foto: Archief

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend