Bekerwinnaar UNIS Flyers zaterdag weer aan de slag in Thialf

Bekerwinnaar UNIS Flyers zaterdag weer aan de slag in Thialf

0

HEERENVEEN – Na een zinderende bekerfinale afgelopen woensdag spelen UNIS Flyers en Nijmegen Devils morgen opnieuw tegen elkaar.

In Thialf begint om 20.00 uur het BeNe-League duel tussen beide ploegen. UNIS Flyers wil als bekerwinnaar opnieuw een overwinning boeken. Nijmegen Devils zint op revanche en is gebrand om drie punten mee te nemen uit Thialf.

Woensdagavond vierde UNIS Flyers de bekerwinst uitbundig met de selectie en de fans in Eindhoven en later in Heerenveen. Gisteravond hervatte UNIS Flyers direct weer de training in Thialf. “Elke keer dat een team een prijs pakt is een bijzonder moment voor iedereen die er bij betrokken is. Kampioen worden mag nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd. Voor elke coach is het mooi om te zien wat voor plezier succes met zich meebrengt. Het was geweldig hoe blij de spelers waren met de winst’, vertelt Hoofdcoach Mike Nason.

In de BeNe-League gaat het UNIS Flyers tot dusver voor de wind. Alleen in Den Haag verloor de ploeg tot nu toe en is UNIS Flyers koploper. Voor Nijmegen Devils is dit anders. Na tien duels staan de Nijmegenaren op de achtste plek. Dat betekent niet dat het krachtverschil tussen beide ploegen groot is. Ook woensdag bleek Nijmegen over individueel sterke spelers te beschikken. Vooral op de powerplay is Nijmegen levensgevaarlijk. Nason verwacht morgen dan ook een spannende wedstrijd: “Het is een belangrijk duel voor ons. Na het succes afgelopen woensdag moeten we nu omschakelen naar deze wedstrijd. Fysiek en mentaal moeten we klaar zijn voor een moeilijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander dat Nijmegen is.”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend