Nieuwe Alpha cursus van start in Heerenveen

Nieuwe Alpha cursus van start in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Heerenveen wordt aangeboden.

Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Heerenveen gaat op 29 januari een Alpha cursus van start met een introductieavond om 19.30 uur aan de Herenwal 114 in Heerenveen. Vanaf woensdag 5 februari gaan de lessen van start.
In 12 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus wordt gegeven van 18.30 uur tot 21.30 uur op de Herenwal 114 in Heerenveen. In Nederland hebben ruim 280.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Jan Oosterman telnr. 06 52481133 E-mail oostermanj@hotmail.com].

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend