Wereldknuffeldag bij Doarpskeamer ED Akkrum

Wereldknuffeldag bij Doarpskeamer ED Akkrum

0

AKKRUM – Doarpskeamer ED in Akkrum doet dinsdag 21 januari mee aan ‘wereldknuffeldag’. Dat is een jaarlijkse terugkerende dag waarbij wereldwijd wordt geknuffeld om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Veel mensen houden uit angst steeds meer afstand, vinden aanraken ongemakkelijk of vies. Toch is er behoefte om te knuffelen omdat het mensen dichter bij elkaar brengt, dat je er gezond en blij van wordt. Ook Akkrum-Nes roept vandaag “knuffeldag” en vraagt ieder of er een knuffel gegeven mag worden. (Zo niet een schouderklopje, een ferme hand). Begin thuis, in je buurt, je werk, op school, winkels, zieken- of andere tehuizen, op het station, trein, bus, knuffel ieder die je tegenkomt. Ben je aan huis gekluisterd, hang een papier met “knuffelen” op het raam en anders knuffel je jezelf. Je bent de moeite waard, je hoort erbij. 8 knuffels per dag stimuleert je geluk hormoon en helpt tegen eenzaamheid. Doe je mee, hang de vlag uit en maak er een feest van. In de Doarpskeamer ben je van 14.00-16.00 uur welkom voor koffie of thee. Laten wij er een onvergetelijke blijde dag van maken. Waar je ook woont ieder kan knuffeldag vieren.

Foto: Persbureau Noordoost.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend