P&O-adviseur te gast bij Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

P&O-adviseur te gast bij Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op dinsdagmorgen 28 januari wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. Te gast is ditmaal P&O-adviseur Greetje Schlimbach. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Tijdens deze Walk&Talk vertelt Greetje Schlimbach waar je op kunt letten bij het schrijven van een sollicitatiebrief en het opstellen van je curriculum vitae (cv). Ook gaat ze in op hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Wat voor soort vragen kun je verwachten tijdens het gesprek? En welke vragen kun je zelf stellen om er achter te komen of de baan en het bedrijf echt bij jou passen? Er is ook gelegenheid om Greetje vragen te stellen.

Greetje Schlimbach is sinds 1988 werkzaam als P&O-adviseur. Een onderdeel van haar werk is het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Walk&Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van januari is op 25 februari.

Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend