Coachingsbedrijf Big Five For Life geeft 10.000 bestsellers weg om Blue Monday te overleven!

0

HEERENVEEN – 20 januari staat Blue Monday alweer voor de deur. Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar, omgetoverd tot een van de mooiste dagen, vol focus, kracht en inspiratie.

Ruim dertig coaches van Big Five for Life™ verspreiden namelijk 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café door heel Nederland, zodat Blue Monday geen schijn van kans meer heeft.

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers.

Een week lang gratis boeken

Overkoepelende coachingsorganisatie Big Five for Life™ is tevens uitgever van de boeken. In samenwerking met ruim dertig coaches door heel Nederland, geven zij The Why Café gratis weg aan hen die Blue Monday goed willen doorkomen. Omdat het zo’n succesvol boek is, kun je het boek bij ruim dertig vestigingen ophalen, waaronder in Heerenveen bij coachpraktijk Coach-Support. De actie duurt van maandag 20 januari tot en met vrijdag 24 januari 2020.

Waar?

Je kunt je boek bij Coach-Support ophalen op woensdag 22 januari en vrijdag 24 januari van 10 tot 17 uur en ’s avonds van 19 tot 21 uur. Je vindt Coach-Support op de Coehoorn van Scheltingaweg 1 i in Heerenveen (ingang aan de de achterkant van de BNK state). De koffie staat klaar!

Wat is Blue Monday?

Dat is de maandag van de laatste volle week van januari. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend