Gruppo di Brasso gaat vol gas door!

Gruppo di Brasso gaat vol gas door!

0

AKKRUM – Vorig jaar in april is Gruppo di Brasso als projectband gestart. Als afsluiting van dit project hebben zij een leuk concert gegeven op het Theaterfestival in Akkrum.

Na dit festival is besloten om vol gas door te gaan. De band is een uitbreiding van Muziekvereniging “Harmonie” Akkrum en is een plek waar muzikanten ook in een andere bezetting dan de traditionele fanfarebezetting hun hobby kunnen uitvoeren.

Ondertussen zijn de repetities alweer gestart, nu onder leiding van Ido Cuperus. Hij zal de band begeleiden op weg naar Goede Vrijdag, waar Gruppo di Brasso de muzikale omlijsting zal verzorgen van de Passion in Akkrum. Later in het jaar zal Gruppo di Brasso ook optreden bij het Watermuziekspektakel.

Ben je geïnteresseerd in het spelen in deze veelzijdige bigband? Onze trombonesectie en de zang zijn nog opzoek naar versterking. Natuurlijk is ieder ander instrument ook welkom! Neem contact met ons op via e-mail gruppodibrasso@outlook.com of Facebook www.facebook.com/Gruppo.di.Brasso

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend