Jacco Kuiper winnaar van de 5e Gouden Plak

Jacco Kuiper winnaar van de 5e Gouden Plak

0

HEERENVEEN – Jacco Kuiper is de vijfde winnaar geworden van de Gouden Plak van regio Heerenveen. De prijs is een blijk van waardering voor die persoon of organisatie die (het afgelopen jaar) op bijzonder positieve wijze een bijdrage heeft geleverd aan de doorontwikkeling, het positieve imago en de promotie van de regio Heerenveen.

Kuiper ontving de Gouden Plak – een initiatief van de vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak en gemaakt door Atelier De Bron uit Heerenveen – woensdag uit handen van burgemeester Tjeerd van der Zwan tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Posthuis Theater. De eerste vier Gouden Plakken werden gewonnen door Bert Jonker (2016), Udo de Goede (2017), Harry Sikkema (2018) en Froukje Hofma (2019).

In het dagelijks leven is Jacco Kuiper algemeen directeur van Kuiper Verzekeringen. Een gedegen en traditioneel Heerenveens bedrijf dat niet bang is om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Het pand van Kuiper Verzekeringen is een voorbeeld voor de regio van hoe historische panden gerestaureerd kunnen worden. Maar Jacco Kuiper doet meer dan dat. Veel meer.

Jacco is één van de grote animators van Night of the Koemarkt, waarbij hij bovendien een ware hands-on-mentaliteit laat zien. Zijn plek in het bestuur en steun aan de Gerben van Manen zijn van groot belang voor het skûtsje van Heerenveen. Zonder hem als initiatiefnemer, hadden we Butterfly Beach Party wellicht nooit gekend. En als Regio Heerenveen ’n Gouden Plak zouden we niet weten wat we zonder Jacco zouden moeten, als bevlogen hoeder van de opblaaspoort.

De Gouden Plak is een initiatief van de vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak. Deze vereniging heeft als doel er samen voor te zorgen dat de hele regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken. Nu én in de toekomst. De activiteiten van ’n Gouden Plak zijn aan de ene kant gericht op het samen versterken van ‘het product’ Heerenveen en aan de andere kant op het samen sterker promoten en op de kaart zetten van de regio Heerenveen.

Foto’s: Cor Pot Fotografie

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend