Kerstvieringen Pg De Regenboog in Oudehorne

Kerstvieringen Pg De Regenboog in Oudehorne

0

OUDEHORNE – Dinsdagavond 24 december om 19.00 uur vindt het kinderkerstfeest plaats van
Pg De Regenboog in de kerk in Oudehorne.

Het is feest! We vieren de geboorte van het kindje Jezus met een eigen kinderband! Het kerstverhaal wordt op een originele manier voor kinderen verteld en natuurlijk mag een mooi vrij verhaal niet ontbreken.

Het kinderkerstfeest is voor iedereen dus neem je ouders en pake/beppe, buren en andere vriendjes gezellig mee! Samen vieren we een sfeervol kerstfeest en aansluitend is er voor iedereen warme chocolademelk en kerstbrood. Kinderen ontvangen ook een mooi presentje.

Kerstnachtviering 24 december – 20.45 uur Oudehorne

Sfeervolle kerstnachtviering met De Vrije Fries
De traditionele kerstnachtviering start dinsdag 24 december om 20.45 uur in de kerk van Oudehorne. Voorganger is dominee Dingena Hasper uit Jubbega. Medewerking wordt verleend door muziekkorps De Vrije Fries. Deze circa 30 leden tellende fanfare begeleidt met blazers en slagwerk de mooiste kerstliederen. Het korps staat onder leiding van  Syde van der Ploeg. Naast luisteren wordt er ook volop samen gezongen en vieren wij de geboorte van Jezus Christus. Komt u ook?

1e kerstdag 25 december – 10.00 uur Oudehorne

Kerstfeest met muziek en zang!
Sjammasj is een enthousiast gospelkoor uit Leeuwarden met een eigen combo. Zij zullen eerste kerstdag in de kerk in Oudehorne een invulling geven aan de kerstviering. De naam Sjammasj komt van het Hebreeuwse woord voor dienaar. Gospelkoor Sjammasj wil een dienaar zijn om ook bij anderen het licht aan te steken. Het koor bestaat uit 20 leden en wordt begeleid door piano, gitaar, basgitaar en drums. Het belooft een swingende en bovenal feestelijke kerstviering te worden voor jong en oud. Voorganger is dominee  Dingena Hasper. U bent van harte welkom!

Meer informatie www.pgderegenboog.nl
Adres: Schoterlandseweg 20 in Oudehorne

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend