Schaatsen voor de Paulien van Deutekom Foundation in Thialf

Schaatsen voor de Paulien van Deutekom Foundation in Thialf

0

HEERENVEEN – Thialf steunt de Paulien van Deutekom Foundation! Help jij ook mee?

Paulien heeft in Thialf jarenlang getraind en grote toernooien gereden. Om wat terug te doen voor de Foundation geeft Thialf iedereen de mogelijkheid om mee te helpen. Eerder dit seizoen heeft het Heerenveense ijsstadion het mogelijk gemaakt om een donatie te geven bij aankoop van een entreekaartje zowel online als aan de kassa.

Op zondag 15 december kan jij een extra steentje bijdragen. Van 10:00 tot 16:00 kan jij namelijk schaatsen voor de Paulien van Deutekom Foundation. De opbrengst van alle dagentree kaartjes doneert Thialf namelijk aan de Foundation.

Je kan je kaartje zowel online of aan de kassa kopen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend