Gezellige drukte op Skoatter Krystmerke in Oudeschoot

Gezellige drukte op Skoatter Krystmerke in Oudeschoot

0

OUDESCHOOT – Het was zaterdagmiddag gezellig druk op de Skoatter Krystmerke in Oudeschoot.

De jaarlijkse Kerstmarkt in Oudeschoot werd dit jaar voor het eerst gehouden in en om de MFA Skoatterhûs. Op het plein stonden gezellig aangeklede kersthuisjes opgesteld. Binnen waren diverse kramen met kerst gerelateerde handel te vinden. Daarnaast kon het publiek genieten van een lekker kop snert of warme chocolademelk. Deze catering werd verzorgt door schoolkinderen. Ook werden er eigengemaakte kerstspullen verkocht door de kinderen.

De eerste editie van de Skoatter Krystmerke op de nieuwe locatie gaat de boeken in als zeer geslaagd.

Foto’s: Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend