Tjalling de Vries en Gerrit Boek stoppen na 40 jaar bij Ysclub ‘’Ien,Twa,Trije’’ in Nieuwehorne

Tjalling de Vries en Gerrit Boek stoppen na 40 jaar bij Ysclub ‘’Ien,Twa,Trije’’ in Nieuwehorne

0

NIEUWEHORNE – Het zal vele van jullie niet ontgaan zijn, de uitzending van HEA! 29 nov jl. Deze uitzending stond in het teken van ‘’de laatste keer’’

Na maar liefst 40jaar bestuurslid waarvan 30 jaar in het voorzitterschap geef Tjalling de Vries uit Nieuwehorne de voorzittershamer over. Deze keus was niet al te lastig meer voor De Vries, afgelopen jaren gaf hij al vaker aan te willen stoppen, het bestuur heeft hem toch zover weten te krijgen om het vol te houden tot dit mooie jubileum.

In de ledenvergadering van 22november was zijn moment daar, na het openen van de vergadering en het toespreken van de leden en bestuursleden werd er eind van de avond officieel een punt gezet achter het voorzitterschap.

Niet alleen de Vries nam deze avond afscheid, maar nog een zeer belangrijke kracht binnen het bestuur Gerrit Boek uit Nieuwehorne trede af als penningmeester. Ook Boek was maar liefst 37 jaar lang actief in diverse bestuursfuncties, waarvan de laatste jaren als penningmeester of zoals hij het zelf noemde ‘’ponkhâlder’’. Afgelopen jaar heeft Boek samen met zijn opvolgster al een en ander overgedragen zodat dit van af heden ook op de zelfde wijze kan worden uitgevoerd.

,,Beide heren zijn van zeer grootte waarde geweest van de positieve situatie waar onze ijsvereniging zich momenteel in bevind, wel staan wij als bestuur te poppelen op winter want dat is waar we het voor doen. Met de huidige/nieuwe bestuursleden (waarvan zelfs de eerst vrouwelijke ponkhâldster) zien wij de toekomst van onze ijsvereniging positief tegemoet. En gelukkig kunnen we altijd nog rekeningen op de hulp van De Vries en Boek” laat het bestuur weten.

Tjalling en Gerrit worden namens alle donateurs, leden en het voltallige bestuur nogmaals. BEDANKT!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend