Christel Koning: ,,Wij zijn helemaal klaar voor de drukke en gezellige decembermaand”

Christel Koning: ,,Wij zijn helemaal klaar voor de drukke en gezellige decembermaand”

0

HEERENVEEN – Restaurant De Koningshof is onlangs omgetoverd tot Hof van de Koning. Afgelopen weekend ging na een grondige verbouwing de compleet vernieuwde zaak weer open voor het publiek.

Eerst is de Koningszaal onder handen genomen. Vervolgens is de rest van de zaak aangepakt. Een week geleden was het restaurant nog een soort van bouwput. Wie nu weer komt kijken ziet een schitterende zaak met veel glas, warme verlichting, heerlijke zithoekjes en een mooie bar middenin de zaak.

Nog voor het zomerseizoen aanbreek zal ook het terras nog onder handen genomen worden.

GrootHeerenveen redacteur Dennis Stoelwinder ging dinsdagmiddag op de koffie bij eigenaresse Christel Koning. ,,Het was zondagmiddag tijdens de opening superdruk. We hebben heel veel complimenten mogen ontvangen. De nieuwe look valt dus in de smaak. Het is natuurlijk ook niet niks. De gehele zaak ziet er compleet anders uit. Ik ben er erg trots op en het maakt mij een ongelooflijk blij mens” aldus Christel.

Na de koffie doen we een rondje door de zaak waar gasten in de nieuwe zitjes en aan de stamtafel genieten van een lekker kopje koffie met wat lekkers. Christel legt ondertussen de uitstraling uit van ‘Hof van de Koning’: “We willen een familierestaurant zijn, het familiegevoel ook uitstralen. Gastvrijheid, gemoedelijkheid, warmte. We willen onderdeel zijn van de samenleving. We willen bij alle familieaangelegenheden, van babyshower tot uitvaart en alles wat daar tussen zit de mensen een goed gevoel geven en ook bedrijfsfeestjes en recepties moeten hier onderdak kunnen vinden met datzelfde ‘familiegevoel’. Het familiegevoel moet een fijn ‘wees blij dat je elkaar hebt’-gevoel uitstralen. En het mag allemaal best met een knipoog en met humor, er mag ook gelachen worden.”

De zaak ziet er schitterend uit. Onderdelen uit het logo zijn her en der terug te vinden. Je mag de zaak dan ook met volle trots ‘Hof van de Koning’ noemen!

,,Wij zijn helemaal klaar voor de drukke decembermaand. Laat de gezellige tijd maar komen. We hebben een supermooi team! Dat merken we ook aan onze gasten.” Sluit Christel af.

Foto’s: Dennis Stoelwinder

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend