Schaatsplezier in Heerenveen tijdens ‘Heerenveen On Ice’

Schaatsplezier in Heerenveen tijdens ‘Heerenveen On Ice’

0

HEERENVEEN – Van maandag 9 december tot en met zaterdag 28 december kunnen de ijzers onder worden gebonden in het centrum van Heerenveen.

Aanstaande donderdag wordt er gestart met de bouw van een ijsbaan op het Gemeenteplein. Het 3 weken durende schaatsevenement ‘Heerenveen On Ice’ wordt georganiseerd door restaurants ’t Gerecht, Hét postkantoor en Haven Evenementen Service. De schaatsbaan dient als winterse attractie voor jong en oud.

De overdekte schaatsbaan van ruim 400m²wordt voorzien van echt ijs. Sfeervolle aankleding en verlichting gaan deze decembermaand zorgen voor een feestelijk tafereel op het Gemeenteplein in Heerenveen.

‘’De schaatsbaan wordt een winterse attractie voor jong en oud en zal een mooie toevoeging zijn aan de rest van de activiteiten in het centrum’’, zegt Luberto Agricola van ’t Gerecht. ‘’We gaan het plein verder aankleden met een sfeervol winterterras waar men terecht kan voor warme chocomel, glühwein en traditionele najaarsgerechten.’’

Activiteiten

De schaatsbaan zal vanaf maandag 9 december dagelijks geopend zijn van 11:00 – 22:00 uur. Naast regulier schaatsen is er ook mogelijkheid tot curling als groepsactiviteit. De curlingbaan is dagelijks geopend van 22:00 – 00:00 uur. Beide restaurants bieden bijpassende curling-arrangementen aan in combinatie met een borrel of diner.

Schoolschaatsen

In samenwerking met Thialf wordt er ook Schoolschaatsen aangeboden. Scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang kunnen voor een zacht tarief onder begeleiding gebruik maken van de schaatsbaan.

Voor alle openingstijden, prijzen, activiteiten en arrangementen kunt u terecht op
www.heerenveenonice.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend