Business breakfastclub Heerenveen haalt €6.500,- op voor De Hoeve

Business breakfastclub Heerenveen haalt €6.500,- op voor De Hoeve

0

HEERENVEEN – Op dinsdag 3 december was het laatste ontbijt van de Business breakfastclub Heerenveen in de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Tijdens dit laatste ontbijt van het jaar werd een cheque ter waarde van €6.500,- overhandigt aan Marc Stallinga van de Hoeve.

Deze netwerkclub ontbijt iedere maand bij een ander bedrijf/organisatie. Zo leren de leden elkaar en de verschillende bedrijven goed kennen én kan het lidmaatschapsgeld in zijn geheel ten goede komen aan Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Elke eerste dinsdag van de maand komt de netwerkclub bij elkaar. Wil je ook aansluiten? Neem dan contact op met Marc Stallinga via m.p.stallinga@ronaldmcdonaldhoeve.nl. Er zijn ook BBC’s in Leeuwarden en Drachten.

De Hoeve biedt gezinnen met een zorgintensief kind (0 t/m 25 jaar) prachtige aangepaste vakantieappartementen. Zodat deze families ook eens op vakantie kunnen met het hele gezin, net als iedereen. Ook voor jongeren die zelfstandig of met begeleiding hun vakantie willen vieren is er van alles te beleven. Alle genoemde BBC’s in Friesland ondersteunen De Hoeve.

Foto onderschrift: Stuurgroepleden Wijtze de Jong, Hilda de Haan, Marc Stallinga, Sebastiaan Weijers en Jan Swart.

Foto: Janita Baron

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend