Margaretha Wierda neemt Hotel Restaurant Goerres over

Margaretha Wierda neemt Hotel Restaurant Goerres over

0

AKKRUM – Op 1 februari 2020 is het 25 jaar geleden dat Frans Goerres het horecabedrijf van zijn ouders Piet en Anneke Goerres overnam aan de Kanadeeskestrjitte in Akkrum.

,,1 februari 2020 is ook de dag dat Frans Goerres en Petra Bos het stokje zullen overdragen aan Margaretha Wierda. Na vele verbouwingen, veranderingen, uitdagingen, contacten, heel veel gasten, maar ook vooral prachtige herinneringen, hebben Frans en Petra besloten dat zij toe zijn aan nieuwe uitdagingen.

,,We hebben in Margaretha Wierda een zeer geschikt persoon gevonden die met net zo veel passie en enthousiasme ons prachtige bedrijf zal voortzetten. Margaretha komt uit een horecagezin, en heeft veel ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Ook heeft ze zelf enkele horecabedrijven opgezet en er een groot succes van weten te maken. We hebben er dan ook alle vertrouwen in, dat zij het succes van hotel restaurant Goerres zal voortzetten” Schrijven Frans en Petra op de website van het bedrijf.

De naam “Goerres” blijft op de gevel staan.  Eind februari wordt er nog een opening/ afscheidsfeest gehouden, waar alle mensen, die Goerres een warm hart toe dragen, kennis kunnen maken met Margaretha en Frans en Petra de hand nog kunnen schudden.

Foto: Hotel Restaurant Goerres

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend