Kluunwedstrijd voor de voedselbank op de Oude Koemarkt in Heerenveen

Kluunwedstrijd voor de voedselbank op de Oude Koemarkt in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op vrijdag 13 december 2019 om 16.00 uur is het startschot van de gratis kluunwedstrijd op de Oude Koemarkt in Heerenveen.

Deze unieke wedstrijd tijdens kerstmarkt weekend is voor jongens en meisjes tussen 7 t/m 12 jaar en wordt georganiseerd voor de Voedselbank in Heerenveen.

In de gemeente Heerenveen zijn ruim 200 gezinnen die niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Wij roepen iedereen op om voedsel mee te nemen naar de kluunwedstrijd, denk hierbij aan lang houdbare levensmiddelen zoals pasta, rijst, soep in blik, ontbijtkoek, etc.

Deelname aan de kluunwedstrijd is gratis en de jongens en meisjes zullen verdeeld worden in drie leeftijdscategorieën en de jongens en meisjes klunen apart. De nummers 1, 2, 3 in elke categorie winnen een cadeaubon die besteed kan worden bij de horeca of in een winkel in het centrum van Heerenveen.

De deelnemer die het mooist verkleed is als kerstpersonage wint maar liefst twee seizoenkaarten voor de tweede seizoenshelft van sc Heerenveen.

Aanmelden voor de kluunwedstrijd kan via, info@detorteltuin.frl of petertdevries45@gmail.com (naam, leeftijd en adres graag vermelden).

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend