Open dag bij B&B Yachting in de Tijnjehoeve

Open dag bij B&B Yachting in de Tijnjehoeve

0

Boornzwaag – In samenwerking met zeilschool Krekt Sailing uit Uitwellingerga organiseert B&B Yachting een open dag met een reünie voor oud-deelnemers van de zeilschool. Tijdens de open dag op zondag 8 december wordt informatie verstrekt over zeilen in Turkije en er zijn leuke workshops, zoals basis navigatie in kustwater en manoeuvreren, hoe doe je dat? Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. 

Voorjaar aan de Turkse kust
Het duurt niet lang meer en dan start het voorjaar in Turkije alweer. Vanaf mei is het zeewater zo’n 24 graden warm met een buiten temperatuur van ongeveer 27 graden. Het voorjaar is dan ook de mooiste tijd van het jaar om van de kust van Turkije te genieten. Speciaal hiervoor biedt B&B Yachting een aantal tweeweekse reizen aan.

Samenwerking met Krekt Sailing
Door de samenwerking met Krekt Sailing en de Tijnjehoeve kan B&B Yachting nu ook zeil en manoeuvreer praktijkcursussen aanbieden, om zo goed voorbereid je Turkse zeilvakantie in te gaan. Ook de cursussen klein vaarbewijs 1 en 2 behoren nu tot de mogelijkheden.

10% vroegboekkorting
Deze hele week (van zaterdag 23 november tot zaterdag 30 november 2019) kan iedereen nog genieten van de vroegboekkorting.

Waar?
Tijnjehoeve
Horse wei 10
8526 DS Boornzwaag (Nabij Sneek)

Voor meer informatie over de open dag of voor aanmelding kunt u contact opnemen met B&B Yachting of Krekt Sailing op info@b-b-yachting.nl of neem een kijkje op de website van B&B Yachting.


Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend