BoekStart-inloopochtend bibliotheek Heerenveen in kerstsfeer

BoekStart-inloopochtend bibliotheek Heerenveen in kerstsfeer

0

HEERENVEEN – Op vrijdag 6 december vindt er weer een BoekStart-inloopochtend plaats in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Het is ditmaal een BoekStart in kerstsfeer. Centraal staat het prentenboek Pip en Posy en de kerstboom. (Groot)ouders met baby’s en peuters zijn van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Tijdens BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en wordt er voorgelezen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen.

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met de baby of peuter op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun (groot)ouders. Allemaal zaken waar de baby of peuter ook later plezier van heeft.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend