Sinterklaas in Heerenveen ontvangen door burgemeester en honderden blije kinderen (foto’s)

Sinterklaas in Heerenveen ontvangen door burgemeester en honderden blije kinderen (foto’s)

3

HEERENVEEN – Zaterdagmiddag konden Sinterklaas en zijn pieten rekenen op een warm welkom in het centrum van Heerenveen.

Hier stonden honderden kinderen de Goedheiligman en zijn gevolg op te wachten. Jouke de Vries maakte er samen met de kinderen weer een groot dans en meezingfeest van. Burgemeester Tjeerd van der Zwan verwelkomde Sinterklaas op de kade. Hierna ging de Goedheiligman en zijn gevolg het centrum door. De kinderen werden door tientallen pieten voorzien van het nodige lekkers.

Foto: Dennis Stoelwinder

3 reacties

  1. Kijk, dit lijkt op een lekker gezellig ouderwets kinderfeest !! Geweldig. Heb 1 vraag: Wat is de reden geweest om “13” achter ” PAKJESBOOT” te zetten ?? Vast iemand die het antwoord weet en wil vertellen. Alvast bedankt.

  2. Heerenveen wordt wel wat saai wat betreft de intocht. Die keer met brandweer was leuk, maar er zit weinig beleving en afwisseling in.

X
X

Deel dit met een vriend