Tijd van gedenken op 23 en 24 november

Tijd van gedenken op 23 en 24 november

0

NIEUWEHORNE – In november wordt er in veel plaatsen in ons land tijd genomen om te gedenken. Op 23 en 24 november wil ook Pg De Regenboog in Oude- en Nieuwehorne hier aandacht aan schenken in beide kerken.

Iedereen, jong en oud en ongeacht geloof of levensbeschouwing, is van harte welkom om 23 november in de kerk in Nieuwehorne een kaarsje aan te steken vanwege het gemis van een dierbare of om stil te staan bij een voor hen bijzondere gebeurtenis. De prachtige kerk van Nieuwehorne is daarvoor opengesteld op zaterdag 23 november van 17.00 uur tot 21.00 uur. Kaarsjes zijn aanwezig en tevens is er mogelijkheid om in alle rust plaats te nemen in een van de kerkbanken wanneer daartoe de behoefte is.

In de dienst van 24 november in de kerk van Oudehorne worden de gemeenteleden herdacht die afgelopen jaar zijn overleden. De dienst begint om 11.00 uur en er wordt stil gestaan bij de liefde, het verdriet en het gemis van hen die een dierbare moesten afstaan.

Nabestaanden, en ook zij die in het verleden al een dierbare moesten missen, kunnen een kaarsje branden om de gedachtenis levend te houden. Voorganger is Ds. Dingena Hasper uit Jubbega.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend