Huub Stapel met One Man Show ‘Het Huwelijk’ in Heerenveen

Huub Stapel met One Man Show ‘Het Huwelijk’ in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Zaterdag 7 december om 20:15 uur staat Huub Stapel met de try-out van de voorstelling ‘Het Huwelijk’ in het Posthuis Theater in Heerenveen.

‘Het Huwelijk’ is een pijnlijk grappige voorstelling, geschikt voor iedereen die getrouwd is of (nooit) van plan is dit te gaan doen; die gescheiden is of altijd ongehuwd gebleven.

Huub Stapel speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub dit seizoen in ‘Het Huwelijk’ virtuoos rond dit volgens velen heilige, volgens anderen achterhaalde, instituut. Huub Stapel confronteert het publiek met de gemakken en ongemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en – in zijn geval – de breuk. En uiteraard is er de hoop op nieuw geluk…

Deze nieuwe conference is geschreven door Haye van der Heyden. Huub Stapel speelt in Heerenveen een try-out van de voorstelling. De voorstelling gaat 16 december in première in Den Haag. Kaarten voor de try-out in Heerenveen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.

Foto: Mark Engelen

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend