Avond met Peter Buwalda bij Binnert Overdiep

Avond met Peter Buwalda bij Binnert Overdiep

0

HEERENVEEN – Op dinsdagavond 10 december a.s. is bestseller-auteur Peter Buwalda te gast bij boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen.

Peter Buwalda debuteerde in 2010 met Bonita Avenue. Het boek werd genomineerd voor twaalf literaire prijzen, waarvan hij er vijf won. Een deel van deze roman is in Heerenveen geschreven. De roman voerde de bestsellerlijsten aan, verkocht meer dan 350.000 exemplaren en werd wereldwijd vertaald en bejubeld. Zijn tweede roman, Otmars zonen, verscheen op 5 maart 2019 en maakte enorme indruk op een groot en divers lezerspubliek.

Peter Buwalda zal vertellen over het leven als schrijver en natuurlijk over de inhoud van en ideeën achter beide romans. Hij zal geïnterviewd worden door onze vaste interviewer: Sietso Jan Nanninga uit Heerenveen. Het belooft een zeer gezellige en inspirerende avond te worden.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de boekhandel aan de Dracht, ontvangst is vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten € 12,50- (incl. glas wijn en hapje) en zijn te koop aan de kassa en via info@binnertoverdiep.nl. Vanwege de grote belangstelling is het aan te raden snel te reserveren!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend