Workshop netwerken bij Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

Workshop netwerken bij Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op dinsdagmorgen 26 november wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het leescafé van de bibliotheek in Heerenveen.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. Te gast is ditmaal trainer Kinley Hillen, die een workshop netwerken geeft. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Stel: je bent op zoek naar (ander) werk. Hoe kom je ertussen? De meeste mensen openen de vacaturesite Indeed of zoeken op een andere manier op internet een passende vacature. Welkom in de massa! Je denkt misschien ‘dit is echt iets voor mij’, maar ondertussen reageren er tientallen, soms honderden kandidaten op dezelfde vacature. Na jouw sollicitatie krijg je een standaardafwijzing of hoor je helemaal niets.

Succesvol netwerken voor iedereen

Herkenbaar? Kom dan naar de workshop ‘Succesvol netwerken voor iedereen’. Trainer Kinley Hillen zit al jaren in het vak en biedt in korte tijd op een enthousiaste, energieke en interactieve manier een andere kijk op netwerken en solliciteren aan. Enkele reacties van eerdere deelnemers: “Had ik dit maar eerder geweten!” en “Ik solliciteer nu op een heel andere manier en ben echt aan het netwerken.”

Wat is netwerken precies? Hoe doe je dat? Hoe kun je LinkedIn of je eigen netwerk daarvoor gebruiken en wat kan het resultaat zijn, met veel of weinig inspanning? Via ‘omdenken’ laat Hillen de deelnemers zien hoe ze met minder moeite, efficiënt en op eigen wijze het beste succesvol kunnen netwerken.

Walk&Talk vindt vrijwel iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van november is op 28 januari .

Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend