Politie zoekt getuigen van overval op Hotel Heidehof

Politie zoekt getuigen van overval op Hotel Heidehof

5

HEERENVEEN – Maandagochtend kreeg de politie rond 04.00 uur ’s ochtends een melding van een gewapende overval op het Fletcher hotel restaurant De Heidehof in Heerenveen aan de Golflaan.

Een man met een bivakmuts en een vuurwapen kwam het hotel binnen. Een medewerker van de beveiliging heeft vervolgens onder bedreiging een geldbedrag af moeten geven. Het is niet bekend om wat voor bedrag het gaat. Vervolgens is de overvaller in onbekende richting het hotel uitgerend. Mogelijk dat hij de woonwijk Het Heidemeer in is gevlucht. De medewerker is niet gewond geraakt, maar is erg geschrokken. De overval heeft veel impact gehad.

Signalement

Signalement van de overvaller: circa 1.75 lang, had een licht getinte huidskleur en geheel in het zwart gekleed en droeg een bivakmuts.

Politieagenten hebben vervolgens geruime tijd in de omgeving gezocht naar de dader, ook politiehonden zijn daarbij ingezet. Helaas zonder resultaat.

Buurtonderzoek

Maandag is gestart met een buurtonderzoek. De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben welke kan helpen in het verdere onderzoek. Als mensen camerabeelden hebben, waarop mogelijk iets verdachts te zien is, kunnen ze dat ook melden bij de politie. Heeft u tips? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

5 reacties

 1. Als de dader zich netjes meldt krijgt hij zeker een kopje thee met een koekje. Dit is n.l. vast weer zo’ n dader met een jeugdtrauma. Die moet je (volgens zekere linkse politici) met een fluwelen handschoen aanpakken en zeker niet op water en brood zetten. Gelukkig mag ik het, in tegenstelling tot een zekere politicus wel vragen: willen we minder, veel minder of helemaal geen……………

  • Henk Miedema op

   We willen vooral minder minder minder racistisch-populistische praat van Peter Bokma,

   • Meneer Miedema, noem ik maar 1 x een etnisch profiel of een naam van een politicus ?
    Pas wel op, krijg ik drek over me heen van linkse extremisten !!

   • Het wordt tijd voor u meneer Miedema om eens een bezoek te brengen aan de GGZ.
    Reden: U bent niet eens in staat om fatsoenlijk antwoord te geven. Zullen we de medicijnen dan maar delen ?

X
X

Deel dit met een vriend