Pepernotenpuzzel in centrum van Heerenveen

0

HEERENVEEN – Tijdens de Sinterklaasperiode kan het winkelend publiek in het centrum van Heerenveen meedoen aan een pepernotenpuzzel.

In elf etalages van winkels in het centrum van Heerenveen is vanaf 16 november een pepernoot verstopt. De naam van de winkel moet achter het bijbehorende nummer worden ingevuld op een deelnameformulier. Op dit formulier staan ook pepernoten waar letters in komen te staan. Die letters vormen samen een woord. De deelnameformulieren voor de puzzel zijn op te halen bij de deelnemende winkels.

De pepernoten zijn van zaterdag 16 tot en met zaterdag 30 november te vinden in de etalages. Deelnemers kunnen de ingevulde formulieren inleveren tot en met 30 november. Dit kan bij het Sinterklaashotel op 29 en 30 november in het Posthuis Theater.

De prijswinnaars worden 1 december bekend gemaakt op de Facebookpagina Sintinheerenveen.
Er zijn diverse prijzen te winnen waaronder een familievoorstelling voor vier personen in het Posthuis Theater.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend