Steeds meer bedrijven kiezen voor promotie via bedrukte bekers

0

HEERENVEEN – De klassieke plastic beker wordt steeds meer een no-go in deze tijd. Een waardige vervanger voor de plastic koffie beker is de kartonnen koffiebeker.

Dit is niet alleen om het feit dat het een stuk milieuvriendelijker is, de kartonnen koffiebeker wordt namelijk ook steeds meer ingezet als marketingtool. De mogelijkheid om deze kartonnen koffiebeker te bedrukken biedt kansen voor bedrijven om hun merk of boodschap meer exposure te geven.

Koffie drinken, dat kunnen ze in Friesland wel. Bij een zakelijk bezoek, een beurs of gewoon tijdens het shoppen in de stad, tijd voor een kopje koffie is er altijd. Een kop koffie drinken duurt gemiddeld 6 a 7 minuten. Gemiddeld loop je in dit tijdsbestek langs 5 tot 7 mensen, maar op een beurs is het aantal mensen die langs je lopen natuurlijk vele malen hoger. “Niet gek dat steeds meer bedrijven uit Friesland ervoor kiezen om gebruik te maken van de situatie en deze koffiebeker te bedrukken met hun merk of boodschap. Deze kartonnen koffiebekers zijn tegenwoordig al in fotokwaliteit te bedrukken waardoor de bedrukte bekers steeds meer in trek zijn” vertelt Daan Willemsz van Cupsz.nl.

Duurzaamheid speelt daarnaast een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering. Elk bedrijf wil een steentje bijdragen aan een betere wereld. Om dit dan te doen in combinatie met het promoten van een merk of boodschap komt hen wel goed uit. Je krijgt tegenwoordig een houten roerstaafje bij je koffie en het rietje in je drankje is bij steeds meer horecagelegenheden van papier gemaakt. Nu kiezen dus ook steeds meer bedrijven voor de kartonnen koffiebeker om het plastic te verdringen en dragen zij een steentje bij aan een plasticvrije omgeving. De kentering in wegwerp land is dus in volle gang.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend