Burgemeester van der Zwan: Nieuw Noord schendt de integriteit van medewerkers gemeente en politie

0

HEERENVEEN – Burgemeester Tjeerd van der Zwan geeft in een verklaring aan dat supportersgroep Nieuw Noord te ver is gegaan met de posteractie van zaterdag.

Her en der doken de posters op in Heerenveen.

,,Er zijn zaterdag in Heerenveen op diverse locaties pamfletten aangetroffen waarin supportersgroep Nieuw Noord uitspraken doet over de integriteit van enkele ambtenaren. Wat mij betreft schendt Nieuw Noord hiermee de integriteit van medewerkers van de gemeente en de politie. Deze pamfletten zijn verwijderd. Met deze bejegening van individuele medewerkers die hun werk doen gaat Nieuw Noord duidelijk een stap te ver. Dit hoort niet en dit mag niet. Zij overschrijden een grens en ik hoop dat zij dit zelf inzien. Uiteraard sta ik open voor een gesprek met Nieuw Noord. De afspraak daarvoor is ook al gemaakt en gaat wat mij betreft gewoon door” laat burgemeester van der Zwan in een verklaring weten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend