Blusgroep verrast 50- jarige Erica uit Tjalleberd

Blusgroep verrast 50- jarige Erica uit Tjalleberd

0

TJALLEBERD: Zaterdagmorgen vroeg werd brandweervrouw Erica gewekt door haar collega’s van de blusgroep Tjalleberd. De reden was, Erica mocht de 50 passeren. haar collega’s kwamen daarom naar haar huis om haar te feliciteren. Daarbij ontving ze een mand met heerlijke broodjes e.d.

In de berm voor haar woning werd een aanhangwagen met daarop een passend bord geplaatst. Erica heeft een locatie waar fietsers zomers een kopje koffie kunnen krijgen. Vandaar ook de tekst: “Ondanks al het brandgevaar, staat de koffie altijd klaar”.

Erica namens de brandweercollega’s en redactie GrootHeerenveen van Harte Gefeliciteerd en een fijne dag!

Foto Hielke Weening

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend