Sinterklaasintocht Heerenveen op zaterdag 16 november

Sinterklaasintocht Heerenveen op zaterdag 16 november

1

HEERENVEEN – Op zaterdag 16 november 2019 komt Sinterklaas weer met de pakjesboot aan in het gezellige centrum van Heerenveen.

Burgemeester Tjeerd van der Zwan zal Sinterklaas en zijn pieten feestelijk verwelkomen waarna ze door het centrum zullen wandelen om zo veel mogelijk handjes te geven. De pieten hebben ook dit jaar voor de kinderen weer heel veel heerlijke pepernoten meegenomen om uit te delen. Een intocht die je niet mag missen!

De aankomst is om 14.00 uur aan de Kade Breedpad in Heerenveen (tegenover het Posthuis Theater).

1 reactie

  1. Prachtig voor veel kinderen !! Er moet me toch iets van het hart: niet over de sint, z’n helpers en de boot. Nee, over de eerste regel van het artikel waar het centrum gezellig wordt genoemd. Als dat echt zo gezellig is, waarom moet er dan zoveel worden veranderd ? Zie het burger initiatief. Wat klopt hier dus niet ??
    Tenslotte 1 vriendelijk verzoek aan de grote mensen: Gun de kleintjes een goed zicht op het gebeuren en ga zelf niet vooraan staan.

X
X

Deel dit met een vriend