jubilarissen brandweer in het zonnetje gezet

jubilarissen brandweer in het zonnetje gezet

0

JUBBEGA – Afgelopen zaterdag was in de jaarlijkse korpsavond van de Veiligheidsregio Fryslân voor de brandweerposten uit Beetsterzwaag, Gorredijk, Jubbega en Ureterp.

In aanwezigheid van Anco Postma loco Burgemeester van de gemeente Opsterland werden de gediplomeerden en jubilarissen in het zonnetje gezet. Aan Bernou Hijlkema en Marinus Hoogenberg beiden van de post Ureterp, Daisy put van de post Gorredijk en Wynand Stoelwinder van de post Jubbega werd het diploma manschap uitgereikt. Marco Voskuilen en Senno Dam van de post Gorredijk waren afwezig maar voor hen lagen de diploma’s brandweerchauffeur en voertuigbediener klaar. Daarna werd er stil gestaan bij de jubilea. Fetze Hijlkema van de post Beetsterzwaag vierde zijn 12,5 jarig jubileum. Willem Brink van de post Beetsterzwaag vierde zijn 20 jarig jubileum. Jannes Wijnsma van de post Beetserzwaag, Alfred Deems van de post Gorredijk, Gertjan Beers, Boeke Boekema en Jan Elmers van de post Ureterp en tot slot Rennie van der Ploeg van de post Jubbega kregen de versierselen opgespeld horend bij het 25 jarig jubileum. Edwin Stoelwinder en Tsjebbe Hoekstra van de post Jubbega vierden dit jaar ook hun 25 jarig jubileum, zijn konden helaas niet aanwezig zijn.

Foto: De gediplomeerden en jubilea met  loco Burgemeester Anco Postma (Opsterland) en clusterhoofd Eise Dijkstra.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend