Burgemeester Tjeerd van der Zwan “fietst” nieuwe vestiging Fit20 open

Burgemeester Tjeerd van der Zwan “fietst” nieuwe vestiging Fit20 open

0

HEERENVEEN – Onder grote publieke belangstelling is vrijdagavond de nieuwe vestiging van Fit20 aan het Burgemeester Kuperusplein geopend.

Burgemeester Tjeerd van der Zwan verrichte na een toespraak van eigenaar Wilco Riezebos de openingshandeling. Door snelheid te maken op een fiets knalden een tweetal confettikanonnen en viel het doek voor het logo naar beneden.

Na bijna vier jaar op de oude locatie groeide fit20 Heerenveen uit zijn jasje. Fit20, gaat van honderd naar ongeveer driehonderd vierkante meter. De succesvolle fitnessmethode die er voor zorgt dat het lichaam zich aanpast door sterker en fitter te worden, heeft een grotere ruimte nodig.

De nieuwe zicht locatie aan het Burgemeester Kuperusplein 49 heeft een hightech luchtzuiveringssysteem en de studio is altijd gekoeld op 17 graden. zodat je niet transpireert. Bij Fit20 train je in je dagelijkse kleding en altijd op afspraak. Hierdoor wordt trainen onderdeel van je werkweek.

Fit20 is ook zo succesvol doordat resultaat gegarandeerd is. Samen met een personal trainer train je in 20 minuten per week je hele lichaam. Kleine pijntjes als stramme knieën of een zeurende rug verminderen of verdwijnen. Je voelt je al snel sterker en vooral fitter. Op de nieuwe locatie gaan de personal trainers werken met sensoren gekoppeld aan de fitnessapparatuur. De trainers kunnen hierdoor nog beter corrigeren en motiveren zodat de oefeningen nog beter technisch correct uitgevoerd kunnen worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend